مدیریت هسته گزینش
۱۴۰۳/۲/۶
1399/10/15
پیام تبریک مدیرهسته گزینش دانشگاه در سالروز روز گزینش
مدیر محترم هسته گزینش با اشاره به اینکه؛درایت وآینده نگری بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی مبنی برصدور فرمان تشکیل گزینش در 15 دی ماه سال 61 موجب نمایان شدن ارزش آن در شرایط حساس کنونی گردیده است.
«تاکید به بهبود معیارها وروز آمدی روش های گزینش منابع انسانی به منظور جذب نیروی انسانی توانمند،متعهد وشایسته وپرهیز از تنگ نظری ها ونگرش ها ی سلیقه ای وغیر حرفه ای »در ابلاغیه سیاست های کلی نظام در سال 89 توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی)حاکی از اهمیت جایگاه گزینش می باشد.
بی شک خدمات وتلاشهای ارزشمند همکاران در راستای تحقق اهداف ارزشمند واندیشه های ناب امام راحل(ره)ومنویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)درپاسداری از سلامت نظام اداری تأثیر بسزایی خواهد داشت.
آقای احمدی در پایان عنوان کردند:به همین مناسبت فرارسیدن  15 دی ماه وروز گزینش را به تمامی همکاران گرامی وعزیز خودم در هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد وهمکاران گرانقدر خانواده بزرگ گزینش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور،تبریک عرض نموده،موفقیت وسربلندی همگان رااز ایزد منان خواستارم.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.